joi, 23 martie 2017

Managementul activitatilor educative. Rezultate finale.

Managementul activitatilor educative. Rezultate la final de program

Programul de formare „Managementul activităţilor educative s-a derulat pe o perioadă de 3 ani, 2014 - 2017cu patru serii de formare şi 15 grupe de cursanţi. La program au participat 350 de cadre didactice ( 299 de cadre didactice din judeţul Cluj, 1 profesor din judeţul Alba şi 50 de cadre didactice din judeţul Bistriţa-Năsăud).


 


     Blogul programului de formare http://saptămanaaltfel.wordpress.com  a fost actualizat pentru fiecare seria şi grupă de formare şi găzduieşte o colecţie impresionantă de linkuri (350) catre bloguri educaţionale realizate de participantii la acest program de formare continua..

 
O statistică a wordpress pentru blogul saptamanaltfel.wordpress.com arată că acesta a avut 37091de vizualizări şi  4343 de vizitatori, cu un maxim în anul 2016.
Cele mai multe accesări ale site-ului au fost făcute de către utilizatori din România, urmaţi de vizitatori din Republica Moldova ( 355), Rusia (24), Statele Unite ale Americii (55) dar şi de către utilizatori din Israel, Elveţia, Ungaria, Spania, Austria, Canada, Belgia, Suedia, Regatul Unit al Marii Britanii.
Responsabil program,

dr. Liliana Dana Lung, profesor metodist

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu