joi, 1 noiembrie 2018

,,Concursul Naţional de Creativitate Didactică în Domeniul Materialelor Auxiliare Destinate Educaţiei pentru Drepturile Omului, Democraţie şi o Cultură a Păcii”, Ediția a IX-a


Ministerul Educaţiei Naţionale, în colaborare cu Institutul Român pentru Drepturile Omului și Casa Corpului Didactic Cluj,  organizează  o dată la doi ani ,,Concursul Naţional de Creativitate Didactică în Domeniul  Materialelor Auxiliare Destinate Educaţiei pentru Drepturile Omului, Democraţie şi o Cultură a Păcii”.



             Într-o primă etapă, a avut loc, la nivel județean,  jurizarea produselor  care se încadrează în una dintre secţiunile concursului: materiale didactice auxiliare pe tematica propusă inclusiv softuri, filme educationale, produse media; lucrări cu caracter metodico-ştiinţific şi aplicabilitate practică; reviste şi publicaţii periodice care au ca tematică educaţia pentru drepturile omului, democraţie şi o cultură a păcii.

                                                                        

               În perioada 29 octombrie -22 noiembrie 2018, la sediul Casei Corpului Didactic, Cluj vă invităm să vizitați Expoziția Națională a produselor selectate la nivelul municipiului București și a celorlalte județe participante. Produsele expuse valorizează munca depusă de  cadrele didactice pentru a facilita  educația elevilor în ceea ce privește drepturile omului, democrația și  cultura  păcii. Felicitări participanților pentru profesionalismul cu  au abordat participarea la acest concurs!

                

       Jurizarea și premierea la nivel național va avea loc în cursul lunii noiembrie, la sediul Institutului Român pentru Drepturile Omului  din București.
     Mulțumim  colegilor noștri de la Casa Corpului Didactic București, Casa Corpului Didactic Caraș-Severin, Casa Corpului Didactic Maramureș și Casa Corpului Brăila pentru sprijinul acordat în organizarea acestui concurs!

                                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu